Home > Las Pieceras - Projeccions i debats sobre les dones i el treball extra-domèstic

Las Pieceras - Projeccions i debats sobre les dones i el treball extra-domèstic

Aquest dijous 20 de Març, participem de la jornada de projeccions i debats organtizada per Las Pieceras al Casal de Barri Folch i Torres.

Com a Llars de creació participarán Mariló Fernández, per compartir el projecte de Cosir i Xerrar a Ripollet, i Elleflane, com a col.laboradora durant les sessions participatives amb el Casal de la Dona de Pomar (Badalona).

Qui són Las Pieceras:

“Las Pieceras: treball extra-domèstic S.A.” consisteix en la realització d’un conjunt d’entrevistes, en les quals es recullen experiències i vivències de la vida quotidiana de les dones. Uns relats amb els quals volem visibilizar els diferents i múltiples processos de treball que realitzaven en el dia a dia les dones, com eren: els treballs domèstics, de cures i remunerats; i també on es realitzaven."

Activitat:

Xerrada: Dones i Treball Extra-Domèstic 20 de març/dijous a les 17h Casal de Barri Folch i Torres C/Reina Amàlia, 31 / Raval

Hi Participen:

Adelaida S. i Maria C. - grup motor Las Pieceras

Isabel Segura Soriano - escriptora i historiadora. Autora dels llibres Dones de Ciutat Vella, Guia de Dones de Barcelona, La Habana para mujeres.

Llars de Creació (http://llarsdecreacio.interferencies.net):projecte idealitzat per Luca Rullo, amb la presència de:

Mariló Fernandez / Associació Cosir i Xerrar (Ripollet) + LaFundició

Elleflane / Casal de la Dona de Pomar (Badalona)

Més informació: Las Pieceras