Home > 22 de Novembre de 2011 - Taller de creació sonora - LabMedia - Universitat de Barcelona

22 de Novembre de 2011 - Taller de creació sonora - LabMedia - Universitat de Barcelona

Projecte experimental utilitzant eines en software lliure per a la composició sonora com Audacity, Hydrogen o l’aplicatiu de composició sonora sobre l’espai noTours.

Aquesta composició es crea de manera col.lectiva durant el taller de composició sonora realitzat els dies 20,21,22,23 de Novembre de 2011 als espais del LabMedia (Universitat de Barcelona) dins el marc d’activitats que es realitzen semestralment sobre audiovisuals.

El taller va constar de 4 sessions de 4 hores, la primera de les quals es varen realitzar alguns enginys per a realitzar captacions DIY (creació de micrófonia binaural o petits exemples de piezoelectrics i bobines), es van editar i samplejar sons amb Audacity i es varen composar patrons utilitzant el seqüenciador Hydrogen. Finalment, per a la presentació del contingut varem utilizar la plataforma de NoTours, que ens permte realitzar composicions sonores sobre l’espai. Com a resultat, varem realitzar una deriva sonora amb alguns del materials creats durant al taller als espais propers de la facultat.

Per poder utilitzar la versió per NoTours, descarregueu l’aplicació de noTours al vostre Android i l’instal.leu.

A continuació, copieu i descomprimiu la passejada a la memoria SD del teléfon, dins de la carpeta /notours

Si voleu escoltar una mescla estereo d’una posible deriva sonora a l’espai ho podeu fer aquí també:

Comments:

Lab-Media » Microfonia i edició de so - Sep 6, 2012

[…] Enllaç a l’audio de l’últim taller de creació sonora http://www.interferencies.net/22-de-novembre-de-2011-taller-de-creacio-sonora-labmedia-universitat-d... […]