22 de Novembre de 2011 - Taller de creaci贸 sonora - LabMedia - Universitat de Barcelona

22 de Novembre de 2011 – Taller de creaci贸 sonora – LabMedia – Universitat de Barcelona

Projecte experimental utilitzant eines en software lliure per a la composici贸 sonora com Audacity, Hydrogen o l’aplicatiu de composici贸 sonora sobre l’espai noTours.

Aquesta composici贸 es crea de manera col.lectiva durant el taller de composici贸 sonora realitzat els dies 20,21,22,23 de Novembre de 2011 als espais del LabMedia (Universitat de Barcelona) dins el marc d’activitats que es realitzen semestralment sobre audiovisuals.

El taller va constar de 4 sessions de 4 hores, la primera de les quals es varen realitzar alguns enginys per a realitzar captacions DIY (creaci贸 de micr贸fonia binaural o petits exemples de piezoelectrics i bobines), es van editar i samplejar sons amb Audacity i es varen composar patrons utilitzant el seq眉enciador Hydrogen. Finalment, per a la presentaci贸 del contingut varem utilizar la plataforma de NoTours, que ens permte realitzar composicions sonores sobre l’espai. Com a resultat, varem realitzar una deriva sonora amb alguns del materials creats durant al taller als espais propers de la facultat.

Per poder utilitzar la versi贸 per NoTours, descarregueu l’aplicaci贸 de noTours al vostre Android i l’instal.leu.

A continuaci贸, copieu i descomprimiu la passejada a la memoria SD del tel茅fon, dins de la carpeta /notours

Si voleu escoltar una mescla estereo d’una posible deriva sonora a l’espai ho podeu fer aqu铆 tamb茅: